TANTUM ROSA® îți redă confortul zonei intime de la prima utilizare.

În plus, restabilește și menține echilibrul florei vaginale.

Tantum-Rosa-poza-produs-cutie-irigator-granule
product_photo2

TANTUM ROSA® conține benzidamină, o substanță cu 4 efecte terapeutice: are rol antiinflamator, analgezic, anestezic și antimicrobian.

TANTUM ROSA® acționează local de la prima utilizare, restabilind confortul intim.

ANTIINFLAMATOR

Reduce inflamația

icon_antiinflamator-1

ANESTEZIC

Atenuează pruritul și
senzația de arsură

icon_anestezic-1

ANALGEZIC

Calmează durerea

icon_analgezic-1

ANTIMICROBIAN

Înlătură secrețiile vaginale abundente și dezinfectează

icon_antimicrobian-1

Poți utiliza TANTUM ROSA® în următoarele situații:

  • vulvovaginite infecțioase de diferite etiologii (candidoză, vaginoză bacteriană) în asociere cu un tratament antibiotic sau antifungic (ovule, comprimate).

  • afecțiuni vaginale care nu au o cauză infecțioasă. La nivelul țesuturilor inflamate, TANTUM ROSA® reduce senzația de disconfort ce însoțește diferitele tipuri de afecțiuni vaginale, atenuând inflamația locală, pruritul și senzațiile de arsură.

  • datorită efectului antimicrobian, analgezic și anestezic, TANTUM ROSA® poate fi recomandat înainte sau după o operație ginecologică și după naștere.

Nu îți face griji!
TANTUM ROSA® respectă flora fiziologică naturală a vaginului și poate fi folosit de femei de orice vârstă.

Cum se folosește

E simplu să folosești TANTUM ROSA®!
Tot ceea ce trebuie să faci este să dizolvi conținutul a 1-2 plicuri de TANTUM ROSA® granule pentru soluție vaginală într-un litru de apă fiartă și răcită, apoi să utilizezi soluția:

icon_intern

Intern

În cazul unei infecții vaginale, irigarea vaginală se face de 1-2 ori pe zi, cu ajutorul irigatorului TANTUM ROSA®.
În situația în care medicul ți-a recomandat TANTUM ROSA® granule pentru soluție vaginală împreună cu un ovul, irigația vaginală se va face înainte de aplicarea ovulului.
TANTUM ROSA® îndepărtează secrețiile vaginale abundente, reduce inflamația locală, pruritul și senzația de arsură, calmează durerea și va ajuta la refacerea florei vaginale.

extern

Extern

(în zona vulvară)
TANTUM ROSA® te va ajuta să restabilești confortul intim. De la prima utilizare, vor fi calmate inflamația locală, senzația de prurit (mâncărime) și usturime, des întâlnite în infecțiile cu Candida.

Dacă este prima oară când faci irigații vaginale, informațiile și pașii de mai jos îți vor fi de folos.

Pentru irigațiile vaginale este bine este să foloseşti Irigatorul TANTUM ROSA®. Acesta este realizat din material plastic, elastic şi neted, și poate fi utilizat în condiții de siguranță. Poţi folosi de mai multe ori irigatorul, dar asigură-te că îl utilizezi doar tu!
Atenție! Nu se livrează împreună cu medicamentul TANTUM ROSA® în acelaşi ambalaj. Nu este recomandat fetelor care nu au început viața sexuală, întrucât utilizarea acestuia poate duce la ruperea membranei himenului. Instrucțiuni amănunțite de utilizare se află în interiorul ambalajului, precum și aici.

icon_number_1

Prepari

Dizolvă conținutul unui pliculeț TANTUM ROSA® în 500 ml apă fiartă și răcită. Umple irigatorul și înfiletează canula.

icon_step1
icon_number_2

Te pregătești

Stând într-o poziție sigură şi stabilă, șezând în cadă, bideu sau toaletă, ori în picioare deasupra căzii, introdu încet canula irigatorului în vagin, cât mai adânc posibil.

icon_step2
icon_number_3

Irigi

Ține recipientul cu amândouă mâinile, cu degetele mari poziționate în partea superioară a irigatorului, în apropierea canulei. Comprimă burduful irigatorului pentru a elibera soluţia.

icon_step3_1
icon_number_4

Îndepărtezi

Scoate cu grijă canula din vagin, ținând recipientul strâns apăsat, pentru a nu aspira fluidele vaginale în irigator.

icon_step4_1
icon_number_5

Igienizezi

Deşurubează canula de pe recipient, spală amândouă componentele cu apă caldă şi lasă-le la uscat.

icon_step5_1
icon_number_6

Repeți

Folosește TANTUM ROSA® așa cum ți-a recomandat specialistul în domeniul sănătății, medic sau farmacist. Dacă ți s-a recomandat TANTUM ROSA® împreună cu un ovul, irigația vaginală se va face înainte de aplicarea ovulului.

În cazul în care te confrunți cu un disconfort intim, secreții vaginale modificate și abundente, prurit sau senzație de arsură, adresează-te unui medic sau farmacist de la care vei primi cele mai bune sfaturi și recomandări de tratament.

Administrarea medicamentului se va face la recomandarea farmacistului sau a medicului.

TANTUM ROSA® pentru confortul zonei intime.
De la prima utilizare

Tantum-Rosa-product_500_granule_6

TANTUM ROSA® 500mg granule pentru soluție vaginală
Cutie cu 6 plicuri

Tantum-Rosa-irigator

TANTUM ROSA® Irigator pentru igiena intimă, 500 ml

Tantum-Rosa-product_500_granule_10

TANTUM ROSA® 500mg granule pentru soluție vaginală
Cutie cu 10 plicuri

REFERINȚE:
RCP și prospect Tantum Rosa; Prospect irigator Tantum Rosa; Secondo Guaschino. Benzidamina nelle vulvovaginiti: lo stato dell’arte About Open. 2017; 3(1): 10-23. DOI: 10.19156/abtpn.2017.0017; Stelmachow J., Wlodzimierz S, Spiewankiewicz B. “Efficacy and tolerance of benzydamine: in the treatment of vaginal infections”. Med Sci Monit, 1998; 4(6): 1040-2; Malinas Y., Favier M. “Interet de l’Opalgyne, solution vaginale anti-inflammatoire dans la therapeutique fonctionnelle des vaginitis”. Prat. Med. 1987; 23:40-2; Levy G. “Value of benzydamine, the first anti-inflammatory vaginal solution”. Rev. Fr. Gynecol. Obstet. 1989 Nov; 84 (11): 779-81; Magliano EM., Curti C., Clerici P. “Influenza del trattamento topico non specific sull’ equilibrio del microbiota vaginale”. In: Danesio Rondanelli, editors. Le infezioni in Obtetricia e Ginecologia.2nd Congress Interdisciplinare, Pavia 4-7 May, 1986 Monduzzi Editore; Bologna 1986b: 353-63; Magliano EM., Conti M, Clerici P. “The role of benzydamine in the topical treatment of the so-called non specific vaginitis”. IntJ Tissue Reac. 1987a; 9(2):151-6

Acest medicament conține benzidamină și se poate elibera fără prescripție medicală. Se recomandă citirea cu atenție a prospectului sau a informațiilor de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute adresați-vă medicului sau farmacistului. Viza de publicitate Nr: 4253 / Data: 30.12.2022.
Sfaturile și orice informaţii despre sănătate disponibile pe www.tantumrosa.ro au rol informativ și educaţional. Acestea nu pot înlocui consultul medical sau diagnosticul stabilit în urma investigaţiilor și analizelor medicale. Pentru orice problemă de sănătate vă sfătuim să consultaţi un specialist în domeniul sănătății, medic sau farmacist.

© Tantum Rosa 2022. Toate drepturile rezervate.